## Insider's Forum 2019 - Schedule of Events

Time	Wednesday, September 11, 2019 - Pre-Conference Workshops & Conference Sessions				
8:30AM - 12:00PM	Workshop #1 - "Diamond Teams" - Angie Herbers, Angie Herbers, Inc. (additional cost for registration)	8:30AM - 11:30AM	HIFON Meeting & Workshop led by Shaun Kapusinski, Sequoia Financial Group 8:30-9:20AM "Managing Your Career Path" - Xandra Pendergrass, COO Signature Family Wealth Advisors 9:35-10:25AM "Day-to-Day Compliance" - Eric Sontag, President & COO, Sontag Advisory 10:40-11:30AM "Building Out Your Ops Team" - Martine Lellis, COO, Sullivan Bruyette Speros & Blayney		
	Owners		Operations (HIFON current & potential members)		
12:30PM - 3:30PM	1) John Ryan, RISC 2) ExchangeRight	3 CFP CEU Presentations: 1) Zeo Capital 2) Osterweis 3) Northern Capital	"Managing Client Relationships" Training Workshop - Philip Palaveev & Janki Patel, The Ensemble Practice (Complimentary but preregistration necessary. Maximum of 60 registrants)		
	Advisors	Advisors	Newer Professionals		
4:00PM-5:30PM (90 minutes)	Announcements & Opening Keynote - "The Insider Community Town Hall Meeting" - Bob Veres, Inside Information+surpise special guests!				
5:30PM - 7:00PM	Opening Reception & Networking in the Exhibit Hall/Broadway West Prefunction				
Time	Thursday, September 12, 2019 - Conference Sessions				
7:30AM - 8:30AM	Breakfast Buffet in Cumberland 1-6				
8:35AM-10:00AM (85 minutes)	Student Intros & Announcements & Keynote #2 - "Identifying & Developing Leaders" - Philip Palaveev & Janki Patel, The Ensemble Practice				
10:00AM -11:00AM	Networking in Exhibit Hall - Broadway Ballroom West Prefunction				
11:00AM -12:15PM (75 minutes) OR 11:00AM -12:00PM (60 minutes)	Breakout #1 - "The Future-Ready Service Model " - Matthew Jackson, Simon-Kucher & Partners (75 minutes)	Breakout #2 - "Technical Topics Updates & Best Ideas " (75 minutes) - Ted Sarenski, Blue Ocean Strategic Capital+David Oransky, Laminar Wealth+Lisa Featherngill, Abbott Downing+Lyle Benson, L.K. Benson & Co. (moderator)	Breakout #3 - "Project Management: Tracking & Organizing Projects" (60 minutes) - Erica Farber, Balentine LLC+Rebeka Kohmescher, Altair Advisors+Lisa Crafford, Pershing Advisor Solutions (facilitator)	Breakout #4 - "Digital Marketing Trends for 2019 & Beyond" (60 minutes) - Alex Wingert, Advisor Websites+Robert Sofia, Snappy Kraken	
	Owners	Advisors	Operations	All	
12:00PM - 1:30PM	Lunch with Roundtable Discussions - in Cumberland 1-6				

1:30PM - 2:45PM (75 minutes)	Portfolio Markethlaces" - nanel in	Breakout #6 - in development - Carolyn McClanahan, Life Planning Partners	Breakout #7 - "Defining Your Client Experience" - Kaylyn Melia, Socius+Jandy Rowe, Wipfli Financial Advisors+Gabe Muller, Muller Consulting (moderator)	Breakout #8 - "Joel Talks Tech" - Joel Bruckenstein, T3		
	Owners+Advisors	Advisors	Operations	All		
3:00PM - 3:50PM (50 minutes)		Breakout #10 - in development, TD Ameritrade Institutional	Breakout #11 - "Retirement Income Showdown: Risk Pooling vs. Risk Premium" - Wade Pfau, Retirement Researcher courtesy of Lincoln Financial	Breakout #12 - in development, Raef Lee, SEI		
	Advisors		Advisors			
3:50PM - 5:00PM	Networking in Exhibit Hall - Broadway West Prefunction					
5:00PM-6:15PM (75 minutes)	Keynote #3 - in development, Bob Veres, Inside Information					
6:30PM - 7:30PM	Reception & Networking in the Exhibit Hall/Broadway West Prefunction					
Time	Friday, September 13, 2019 - Conference Sessions					
7:30AM - 8:30AM	Breakfast Buffet with Roundtable Discussions					
8:30AM-9:20AM (50 minutes)	Keynote #4 - in development, Josh Pace, TCA by E*Trade					
9:20AM-10:35AM	Networking in Exhibit Hall - Broadway West Prefunction					
	Breakout #13 - "Using Client Segmentation & Profitability Analysis To Build a Better Business" - Anders Jones, Facet Wealth	Breakout #14 - "College & Newer Planner Recruitment, Hiring & Compensation" - Caleb Brown, New Planner Recruiting+Luke Dean, Utah Valley University	Breakout #15 - "Scale: What It Looks Like & How To Achieve It" - Christopher Lion, Barnett Financial+Michael Reed, Dakota Wealth Management	Breakout #16 - "Wealth Management Strategy Development" - Roy Ballentine, Ballentine Partners		
	Owners+Operations	Owners+Operations	Operations	Advisors		
11:30AM -1:00PM	Lunch & Keynote #5 - "Leading Internally to Accelerate Through Your Firm's Growth Cycle" - Angie Herbers, Angie Herbers, Inc.					
(90 minutes)	Editor a regricte no		<b>3 3</b>			